VALİ ASLAN’IN ‘EĞİTİM’ HASSASİYETİ
Fen ve Teknoloji Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret eden Düzce Valisi Selçuk Aslan, TEKNOFEST yarışmalarında derece alan öğrencileri tebrik etti.

Düzce’de eğitim alanında yürütülen çalışmaları titizlikle takip eden Düzce Valisi Selçuk Aslan, eğitim yuvalarına yönelik ziyaretlerinde öğrenciler, öğretmenler ve okul idaresi ile yaptığı istişarelere büyük önem veriyor.
Düzce’nin eğitimde başarı çıtasının daha yükseklere taşınması hedefiyle devam eden faaliyetleri yakından izleyen Düzce Valisi Selçuk Aslan, son olarak Düzce Fen ve Teknoloji Hafız İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Örgün olarak fen ve teknolojinin yanı sıra hafızlık eğitimlerinin de verildiği okulda Modelleme, İnovasyon, Kodlama, Steam, Robot, Yazılım, Görsel Sanatlar atölyelerinde de incelemelerde bulundu.
Vali Aslan, TEKNOFEST yarışmalarında aldıkları dereceler dolayısıyla öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.



