TARİHE KISA BİR YOLCULUK…

Gümüşova Ortaokulu öğrencileri, tarihi Konuralp Antik Tiyatro’yu ziyaret etti.

Gündem Yayın: 20 Kasım 2025 - Perşembe - Güncelleme: 20.11.2025 15:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
35 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce Belediyesi, yaptığı açıklamada, kentte eğitim gören her yaştan öğrencinin Düzce’nin tarihi, doğal ve turistik alanlarını tanımalarına yönelik önemli çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, yapılan son etkinlikle ilgili şu bilgileri paylaştı:
“Düzce Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü, şehrin tanıtımı noktasında 7’den 70’e her kesimin Düzce’nin tarihi, doğal ve turistik alanlarını tanıyabilmesi için çalışmalar sürdürüyor. Özellikle hafta sonları yerli turistlerin akınına uğrayan Konuralp Antik Tiyatro, son olarak Gümüşova'dan gelen öğrencileri ağırladı.
Gümüşova Ortaokulunda eğitim gören 110 öğrenci, öğretmenleri nezaretinde geldikleri Konuralp’te antik tiyatro bölgesini hayranlıkla gezdi. Arkeologlar tarafından bölgenin tarihi başta olmak üzere tiyatro alanında çıkartılan eserlere dair bilgilendirilen öğrenciler, yapılan çalışmaları hayranlıkla inceledi. Tarihe kısa bir yolculuk yaparak keyifli bir gün geçiren öğrenciler, bol bol da fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.