KURSİYERLERİN ESERLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme (BELMEK) kurslarından faydalanan kursiyerlerin eserlerinden oluşan yıl sonu sergisi görücüye çıkıyor. Aziziye Mahallesi BELMEK Ana binasında düzenlenecek sergi 17 Haziran Çarşamba günü kapılarını açacak.

Gündem Yayın: 13 Haziran 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 13.06.2026 10:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 22 sn.
175 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren BELMEK kursları, geleneksel yılsonu sergisi gerçekleştirecek.

Kursiyerlerin büyük bir özveriyle hazırladığı eserlerden oluşan karma sergi, özgün eserleri görmek isteyenler için 17 Haziran Çarşamba günü saat 11.00’da Aziziye Mahallesinde bulunan BELMEK ana binasında ziyaretçilere açılacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.