ERGÜDER’DEN, KILINÇ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Düzce İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Düzce İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Kıdemli Albay Mustafa Kılınç’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Gündem Yayın: 04 Eylül 2026 - Cuma - Güncelleme: 04.09.2026 12:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 28 sn.
44 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, beraberinde İl Emniyet Müdür Yardımcısı ve emniyet personeliyle birlikte Düzce İl Jandarma Komutanı olarak göreve başlayan Kıdemli Albay Mustafa Kılınç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette Ergüder, Kılınç’a yeni görevinde başarı temennilerini iletti.

Ziyaret, kurumlar arası iş birliği ve dayanışmanın önemini ortaya koyarken, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.

 


 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.