SON KARARI İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DUYURDU

İrtikap iddiası ile tutuklanarak cezaevine gönderilen Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak hakkında flaş bir gelişme daha yaşandı. İçişleri Bakanlığı tarafından alınan kararla, Albayrak Akçakoca Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırıldı.

Gündem Yayın: 25 Mayıs 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 25.05.2026 13:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 28 sn.
75 okunma
Takip EtGoogle News

Polis ekipleri tarafından Antalya dönüşü Afyon Karahisar’da gözaltına alınan Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, ifadesi için Düzce’ye getirilmişti. Emniyetteki ifadesinin ardından ‘İrtikap’ soruşturması kapsamında Düzce Adliyesi’ne sevk edilen Albayrak, dün akşam saatlerinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Çilimli T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DUYURDU

Yaşanan bu gelişmelerin ardından İçişleri Bakanlığı, Albayrak’ı Akçakoca Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırıldığını duyurdu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.