CUMAYERİ’NDE 23 NİSAN’DA KOLTUK ÇOCUKLARA EMANET
Cumayeri’nde 23 Nisan etkinlikleri kapsamında belediye başkanlığı koltuğu temsili olarak öğrenciye devredildi. Küçük başkan, özellikle okul çevrelerinde sosyal alanların artırılması ve çocuk parklarının yenilenmesi gerektiğini ifade etti.

Düzce’nin Cumayeri ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Cumayeri Ortaokulu 5/D sınıfı öğrencisi Alper Melik Ak, temsili olarak belediye başkanlığı makamına oturdu.
Cumayeri Belediye Başkanvekili Ahmet Akdeniz, koltuğunu küçük başkana devrederek bayramını kutladı.
“GELECEĞİN YÖNETİCİLERİ ÇOCUKLARIMIZ”
Törende konuşan Başkanvekili Ahmet Akdeniz, çocukların ülkenin geleceği olduğuna dikkat çekti. Akdeniz, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel günde koltuğumuzu devretmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Çocuklarımızın enerjisi ve bakış açısı, yarının Türkiye’sine yön verecek” dedi.
KÜÇÜK BAŞKANDAN TALİMAT GELDİ
Başkanlık koltuğuna oturan Alper Melik Ak ise yaşadığı heyecanı dile getirerek çocuklara yönelik projelere vurgu yaptı. Küçük başkan, özellikle okul çevrelerinde sosyal alanların artırılması ve çocuk parklarının yenilenmesi gerektiğini ifade etti.
HATIRA FOTOĞRAFIYLA TAMAMLANDI
Tören, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ve yapılan ikramlarla sona erdi. Temsili görevini tamamlayan Alper Melik Ak, koltuğu yeniden Başkanvekili Akdeniz’e devrederek arkadaşlarıyla bayram coşkusunu sürdürdü.




