AKADEMİSYENLERE PROJE YAZMA EĞİTİMİ

Düzce Üniversitesi akademisyenlerine yönelik Erasmus+ Proje Yazma Eğitimi gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 22 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.09.2023 16:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
1416 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce Üniversitesi, Düzce Teknopark, Düzce Üniversitesi Araştırma Dekanlığı ve Düzce Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü iş birliğinde "Erasmus+ (KA210 ve KA220) Proje Yazma Eğitimi" gerçekleştirildi.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzce Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Resul Kara ve Düzce Üniversitesi Araştırma Dekanı Prof. Dr. Emine Tekin'in katılımı ile gerçekleşen programda Erasmus+ hakkında genel bilgi aktarımlarında bulunuldu.

Programın ilk gününde; KA210 küçük ölçekli iş birliği projeleri, KA220 stratejik ortaklıklar, hedeflerin belirlenmesi, proje tasarımı, proje portallarının tanıtılması, gerekli belgelerin ve faydalanılacak araçların tanıtılması ve uygulamalı eğitim süreçleri gerçekleştirildi.

Programın ikinci gününde ise proje fikirleri uygulamaya geçirilerek, geliştirilen projeler hakkında Düzce Üniversitesi akademisyenleri sunumlarını katılımcılarla paylaştı. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.