ÜRETİCİNİN SORUNU SAHADA DİNLENİYOR
Düzce’de üreticilerin bilgiye daha kolay ulaşması ve tarımsal üretimde verimliliğin artırılması amacıyla gerçekleştirilen “Cuma Buluşmaları” devam ediyor.

Düzce Tarım ekipleri, program kapsamında kırsal bölgelerde üreticilerle bir araya gelerek tarım ve hayvancılıkla ilgili bilgilendirmelerde bulunuyor. Buluşmalarda üreticilerin karşılaştıkları sorunlar, talep ve önerileri de yerinde dinleniyor.
Üreticilerin tarımsal faaliyetlerde daha bilinçli hareket etmesine katkı sağlanmasının amaçlandığı ziyaretlerde, güncel uygulamalar ve üretim süreçlerine ilişkin bilgiler paylaşılıyor.
Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğüm tarafından yapılan paylaşımda, “Üreticilerimizin bilgiyle güçlenmesi, tarımsal üretimde verimliliğin artması ve kırsal kalkınmanın desteklenmesi için her hafta sahadayız” ifadelerine yer verildi.
Cuma Buluşmaları kapsamında üreticilerle gerçekleştirilen saha çalışmalarının düzenli olarak sürdürüleceği belirtildi.


