SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN OMUZ OMUZA

Düzce TSO Meclisi’nde kurumun kasım ayı faaliyetleri hakkında üyeleri bilgilendiren Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, sektör toplantıları sırasında oda üyelerinin gündeme taşıdığı tün sorunları çözmek amacıyla her kapının çalındığını ve gereken...

Gündem Yayın: 27 Kasım 2025 - Perşembe - Güncelleme: 27.11.2025 12:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
54 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce TSO Meclisi’nde kurumun kasım ayı faaliyetleri hakkında üyeleri bilgilendiren Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, sektör toplantıları sırasında oda üyelerinin gündeme taşıdığı tün sorunları çözmek amacıyla her kapının çalındığını ve gereken desteklerin alındığını vurguladı. Bıyık, özellikle SEDAŞ ve DERGAZ’la ilgili problemlerin giderilmesine Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün önemli katkı sağladığını anımsattı.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı, Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Meclis Toplantı Salonu’nda Meclis Başkanı Tanju Acar’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Düzce TSO Meclis Başkanı Tanju Acar, çalışmaları devam eden DOSKİM Projesi hakkındaki son durumu ve meclis gündemini aktararak sözü Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’a bıraktı.

“SEDAŞ ve DERGAZ’la ilgili problemler çözüme kavuşturuldu”

Oda faaliyetleri hakkında meclis üyelerine bilgiler aktaran Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “Kasım ayı içinde hem odamızın hem de il protokolünün gerçekleştirdiği birçok etkinliğe katıldık. Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü ile birlikte Trabzon’da bir dizi programlara katıldık. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeş oda protokolü imzaladık. Daha önce odamızda gerçekleşen İnşaat Müteahhitleri Sektör İstişare Toplantısında gündeme getirilen SEDAŞ ve DERGAZ’la ilgili problemler, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün desteğiyle çözüme kavuşturuldu. Fiber Altyapı sisteminde ise çok yakın zaman içinde çözüme kavuşacağı sözü alındı. Kocaeli Sanayi Odası Sürdürülebilir Performans Ödülleri törenine katılım sağladık. Eski Başbakanlarımızdan Binali Yıldırım’ın da katılımlarıyla Düzce Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 1. Uluslararası Deniz Hukuku ve Teknolojileri Sempozyumu programına katıldık.” ifadelerini kullandı.

Akreditasyon hazırlıkları da konuşuldu

Toplantının devamında aylık mizanlar ve hesaplar hakkında görüşmeler yapılırken, toplantının son bölümünde TOBB’un yenilenen akreditasyon sistemine uyumluluk için yapılması gereken iş ve işlemler hakkında meclis üyelerine bilgiler verildi. Yeni akreditasyon kriterlerine uyum sağlamak amacıyla yeni bir stratejik plan ve yeni bir iş planı hazırlığı yapılacağı, bu nedenle de geniş katılımlı iç ve dış paydaş anketlerinin paydaşlar ile paylaşıldığı bilgisi meclis üyelerine aktarıldı.

Toplantı, Yeni Hizmet Binasının son durumu hakkındaki bilgilendirmeler ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.