DÜZCE’DE ASAYİŞ, OPERASYONLARLA SAĞLANIYOR

Düzce’de suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması için yapılan denetimlerde araması bulunan 97 kişi gözaltına alındı. Ayrıca trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 14 bin 633 araç denetlendi.

Asayiş Yayın: 14 Ekim 2025 - Salı - Güncelleme: 14.10.2025 15:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
143 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce'de aranan 97 kişi yakalandı

Düzce'de polis ve jandarma ekipleri tarafından suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması için yapılan denetimlerde 25 bine yakın kişi sorgulandı. Yapılan sorgularda araması bulunan 97 şahıs gözaltına alınırken, 21'i tutuklandı.

Düzce'de polis ve jandarma ekipleri tarafından suçların önlenmesi, azalması ve suçluların yakalanması için 24 saat aralıksız denetimler sürüyor. Ekipler tarafından 6-12 Ekim tarihleri arasında yapılan uygulamada 24 bin 952 şahıs sorgulandı. Yapılan sorgulamalarda ise araması bulunan 97 kişi gözaltına alınırken, 21 şahıs tutuklandı.

Aramalarda 9 adet kurusıkı tabanca, 14 adet tabanca, bin 724 mermi, 17 av tüfeği, 17 şarjör, 359 kartuş, 7 adet uzun namlulu silah mermisi ve 44 muhtemel tabanca mermisi ele geçirildi.

Düzce'de 48 narkotik olaya müdahale edildi

Düzce genelinde narkotik suçlarla mücadele ekiplerinin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yaptığı operasyonlarda, 53 şüpheli şahsa işlem yapılırken 2 kişi tutuklandı.

Düzce'de uyuşturucu madde satıcılarına kullanımına yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde polis ve Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince suçların önlenmesi, azaltılması ve suçluların yakalanması için 6-12 Ekim tarihleri arasında icra edilen operasyonlarda 48 olaya müdahale edilirken, 53 kişi hakkında adli işlem gerçekleştirildi. 2 kişi tutuklandı.

Çalışmalarda; 284 adet sentetik ecza, 42 gram esrar, 18 gram metamfetamin, 252 gram bonzai, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1,42 gram bonzai hammaddesi ele geçirildi.

Düzce'de denetimlerde 218 araç trafikten men edildi

Düzce genelinde polis ve jandarma trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 14 bin 633 araç, motosiklet, okul servisi denetlendi, 218 araç trafikten men edildi.

Düzce’de Jandarma ve Polis Trafik ekipleri tarafından suçların önlenmesi, azaltılması ve suçluların yakalanması için 6- 12 Ekim tarihleri arasında icra edilen denetimlerde 15 bine yakın araç, motosiklet, okul servisi kontrol edildi. Yapılan kontrollerde kusurlu görülen 2 bin 374 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı, 22 araç sürücüsüne alkolden işlem yapılırken 218 araçta trafikten men edildi.

Yetkililer; ehliyetsiz araç kullanan, emniyet kemeri takmayan, ışık donanımı kurala uygun olmayan, araçlarında teknik olarak değişiklik yapan, kırmızı ışık ihlali yapan, hız kurallarına uymayan ve yaya geçitlerinde yayalara yol vermeyen sürücülere yönelik denetimlerin arttırılarak devam edeceğini açıkladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.