DÜZCE GENÇLİK MERKEZİNDE İFTAR BULUŞMASI

Liseli gençler, kursiyerler, gönüllü gençler ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla Düzce Gençlik Merkezi’nde iftar programı gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 28 Şubat 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 28.02.2026 13:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
122 okunma
Takip EtGoogle News

Ramazan ayının manevi atmosferinde düzenlenen programda gençler aynı sofrada bir araya gelerek birlik ve beraberlik örneği sergiledi.

Yoğun katılımın olduğu iftar programına Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Zekeriya Arslantürk de katıldı. Gençlerle yakından ilgilenen İl Müdürü, masaları tek tek ziyaret ederek gençlerle sohbet etti.

Programda konuşan İl Müdürü Arslantürk, gençlik merkezlerinin sadece eğitim ve sportif faaliyetlerin yürütüldüğü alanlar değil, aynı zamanda gönül köprülerinin kurulduğu önemli mekanlar olduğunu ifade ederek, Ramazan ayının birlik, paylaşma ve dayanışma ruhunu hep birlikte yaşamanın mutluluğunu dile getirdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.