18 BİN ARAÇ DENETLENDİ, 209 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
Düzce’de trafik güvenliğinin sağlanması ve kazaların önlenmesi amacıyla polis ve jandarma ekipleri tarafından yürütülen denetimler aralıksız sürüyor.
Asayiş
Yayın: 01 Temmuz 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 01.07.2026 11:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
113 okunma

22-28 Haziran 2026 tarihleri arasında kent genelinde gerçekleştirilen uygulamalarda toplam 18 bin araç ve motosiklet denetlendi. Ekipler tarafından yapılan kontrollerde trafik kurallarını ihlal ettiği belirlenen 995 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı.
15 SÜRÜCÜYE ALKOLDEN İŞLEM
Denetimler kapsamında alkollü araç kullandığı tespit edilen 15 sürücü hakkında işlem yapıldı. Ayrıca eksiklikleri ve kural ihlalleri nedeniyle 209 araç trafikten men edildi.
Yetkililer, trafik kazalarının önüne geçilmesi ve sürücülerin kurallara uyması amacıyla denetimlerin kent genelinde kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.
Yorumlar (0)

