RAKİBİMİZE TANIDIK TEKNİK DİREKTÖR

TFF 3. Lig’de Düzcespor ile aynı grupta mücadele eden Zonguldakspor’da teknik direktör değişimi yaşandı. Zonguldakspor, bir dönem Düzcespor’u da çalıştıran Kemal Kılıç ile anlaşmaya vardı.

Spor Yayın: 12 Mart 2026 - Perşembe - Güncelleme: 12.03.2026 12:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
129 okunma
Takip EtGoogle News

TFF 3.Lig’de Düzcespor ile 3. Grupta mücadele eden ve son haftalarda sahadan kötü sonuçlarla ayrılan Zonguldakspor’da teknik direktör değişikliği yaşandı. Kırmızı-lacivertli ekipte, teknik direktör Can Güven ile yolların ayrılmasının ardından yönetim, bir dönem Düzcespor’u da çalıştıran Kemal Kılıç ile anlaşmaya vardı.

KEMAL KILIÇ KİMDİR?

1955 yılında Adana’da doğan ve UEFA Pro Lisansı bulunan Kemal Kılıç; antrenörlük kariyerinde Yücespor, Bakırköyspor, Gaziosmanpaşa, Konyaspor, Kayserispor, Karşıyaka, Sivasspor, Elazığspor, Eskişehirspor, Boluspor, Yimpaş Yozgatspor, Adanaspor, Bucaspor, Göztepe, Kocaeli Birlikspor, Bandırmaspor, Ankaragücü, BB Erzurumspor, Kastamonu 1966, Giresunspor, 24 Erzincanspor, Düzcespor, Bayrampaşa, Denizlispor, Diyarbekirspor, Sarıyer ve son olarak Şanlıurfaspor’da görev yaptı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.