MELİKE ACAR TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Düzceli sporcu Melike Acar, Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü oldu.

Spor Yayın: 28 Mart 2025 - Cuma - Güncelleme: 28.03.2025 14:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 26 sn.
117 okunma
Takip EtGoogle News

Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası 70 ilin katılımıyla gerçekleştirildi. 17-22 Mart 2025 tarihleri arasında Antalya’da yapılan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na 70 ilden 2 bin 800 sporcu katılım sağladı.

Şampiyonaya antrenör Hakan Şengönül eşliğinde katılan Düzceli sporcu Melike Acar, Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Hazal Çavuş ise Türkiye yedincisi olarak şampiyonayı tamamladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.