GÖLYAKA’DA MUHTARLARIN SORUNLARINA KULAK VERİLDİ

Gölyaka Kaymakamı Mehmet Bircan ve Düzce İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç, Gölyaka ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Gündem Yayın: 30 Kasım 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 30.11.2024 12:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
366 okunma
Takip EtGoogle News

Toplantıda, ilçe genelindeki muhtarların sorun ve önerilerini dinlenerek, karşılıklı iletişimi güçlendirmek ve çözüm odaklı çalışmalar yapmak amaçlandı.

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde, muhtarların sorunlarını dinlemek ve bu sorunları çözüme kavuşturmak amacıyla toplantı düzenlendi. Toplantıya, Gölyaka Kaymakamı Mehmet Bircan, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç ve Düzce İl Genel Meclis Üyesi Musa Yirmibeş ve muhtarlar katıldı.

Kendi mahallelerinde yaşadıkları sorunları ve halkın ihtiyaçlarını dile getiren muhtarlar, özellikle altyapı, eğitim, sağlık hizmetleri ve ulaşım gibi konularda çeşitli taleplerini aktardı ve bu taleplerin yerinde çözülmesi için iş birliği ve destek istedi.

“Muhtarlarımız bizim elimiz, ayağımızdır”

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Düzce İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç, muhtarların önemli bir yerel yönetim aktörü olduğunu vurgulayarak, "Göreve geldiğimiz günden bu yana muhtarlarımızla birlikte omuz omuza, çözüm odaklı çalışmaya devam ediyoruz. Muhtarlarımız bizim elimiz, ayağımızdır. Onlar, mahallelerinde yaşayan halkın sesini doğrudan ileten, sorunları yerinde gözlemleyen kişilerdir. Bu yüzden muhtarlarımızın sorun ve taleplerini her zaman önemsiyoruz." ifadelerine yerdi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.