EBELER İÇİN EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ

Düzce’de Normal Doğum Eylem Planı kapsamında ebeler için eğitim programı düzenlendi. 24 ebe uygulamalı bir şekilde eğitim almış oldu.

Sağlık Yayın: 18 Haziran 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 18.06.2025 14:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
79 okunma
Takip EtGoogle News

İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda, Bartın Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü iş birliği ve Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nin desteğiyle, Sağlık Bakanlığı'nın Normal Doğum Eylem Planı kapsamında kamu hastanelerinde görev yapan ebelerin bilgi ve becerilerinin artırılması amacıyla iki grup halinde eğitim programı gerçekleştirildi.

26–30 Mayıs ve 16–20 Haziran tarihlerinde toplam 24 ebenin katıldığı eğitimde, teorik bilgi ve klinik deneyim bir araya getirilerek etkili ve uygulamalı bir öğrenme ortamı sağlandı.

Eğitimler Doç. Hacer Yalnız Dilcen, Dr. Güleser Ada, Ebe Merve Özkan ve Uzman Ebe Sare Erarslan tarafından yürütüldü. Program, normal doğumun teşvik edilmesi, hizmet kalitesinin artırılması ve anne-bebek sağlığının güçlendirilmesi açısından büyük önem taşıyor.

Eğitimin sonunda, eğitimcilere teşekkür belgeleri Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Oğuz Kağan İnceoğlu ve Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Milas Mafizer tarafından takdim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.