CUMHURİYET CADDESİ ASFALTI YENİLENDİ

Gümüşova Cumhuriyet Caddesi’nde asfalt yenileme çalışması tamamlandı. Ulaşım kalitesi artırılmak için çalışmalar sürüyor.

Gündem Yayın: 05 Eylül 2025 - Cuma - Güncelleme: 05.09.2025 14:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
97 okunma
Takip EtGoogle News

Gümüşova Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre;

Hacılar ve Kışla Mahallelerimizin ortak kullanımında bulunan Cumhuriyet Caddesi’nde asfalt yenileme çalışması tamamlandı.

İlçemizin ulaşım kalitesini artırmak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında;

Ekonomik ömrünü tamamlayan asfalt kaldırıldı. Havuzlu saat kulesi ile PTT arasında bulunan kilit parke taşları söküldü. Yağmur suyu hattı kapasitesi arttırıldı. Hasarlı kaldırımlar onarılarak, kaldırım ihtiyacı olan kısımlar tamamlandı, 1.860 mt uzunluğu ve 32 bin 700 m2 alanı olan caddemizin yeni asfaltı serildi.

Daha konforlu ve güvenli bir ulaşım ağı için ilçemiz genelinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gümüşova’mıza hayırlı olsun!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.