BALKONDAN DÜŞEN YAŞLI ADAM ÖLDÜ

Bolu'da apartmanın üçüncü katındaki balkondan düşen 91 yaşındaki kişi hayatını kaybetti.

Asayiş Yayın: 16 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 16.01.2024 14:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 27 sn.
1460 okunma
Takip EtGoogle News

 

Sağlık Mahallesi Cengaver Sokak'ta 5 katlı apartmanın üçüncü katındaki dairenin balkonundan bir kişinin düştüğünü görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık personelinin yaptığı kontrolde, Mehmet Aydoğan'ın (91) hayatını kaybettiği belirlendi.

Alzheimer hastası olduğu belirtilen Aydoğan'ın cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi morguna kaldırıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.