74 YAŞINDAKİ ADAM EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Düzce merkeze bağlı Dereli Tütüncü Mahallesi’nde tek yaşayan Erdal D. evinde ölü bulundu. Polis ve sağlık ekipleri olay ile ilgili inceleme başlattı.

Asayiş Yayın: 19 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 19.10.2023 17:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 26 sn.
1546 okunma
Takip EtGoogle News

Olay, Düzce Dereli Tütüncü Mahallesi Tütüncü Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, tek yaşayan 74 yaşındaki Erol D.’den 24 saat haber alınamaması üzerine yakınları tarafından eve girildi. Evde Erdal D.’nin cansız bedeni ile karşılaşıldı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri olay ile ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: Düzce Son Dakika Haber Ajansı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.