VALİ MAKAS’A DÜZCE’DEKİ ÇALIŞMALARI AKTARDI
19 Ocak Pazartesi günü itibariyle Düzce’deki görevine başlayan Vali Mehmet Makas’ı tebrik eden ilk yöneticilerden biri Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü oldu.

Başkan Özlü’nün hayırlı olsun ziyaretinde gündem, Düzce’nin gelişmesi ve kalkınmasına yönelik çalışmalar ve hedefler oldu.
Son açıklanan Valiler Kararnamesi ile Kırıkkale Valiliği’nden Düzce Valiliği’ne atanan Mehmet Makas’a nezaket ziyaretleri devam ediyor.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’nin yeni Valisi Makas’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vali Makas ve Başkan Özlü, Düzce’ye yönelik istişarelerde bulundu.
Düzce’de devam eden ve 2026 yılında başlayacak önemli yatırımlara ilişkin bilgiler aktaran Belediye Başkanı Özlü, Düzce için iş birliği içinde güzel işlere imza atacaklarının altını çizdi.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mehmet Makas da kurumlar arası dayanışmanın önemine bir kez daha dikkat çekti.
Düzceliler’e en iyi hizmeti sunmak ortak paydasında Vali Makas ve Başkan Özlü, Düzce’nin her alanda daha iyi noktalara taşınması adına omuz omuza vererek çalışmalar yürütecek.





