TANINMIŞ PROFESÖRDEN KONFERANS
Düzce İl Millî Eğitim Müdürü Gülşen Özer, sorumluluğundaki kurumlara inceleme ziyaretlerine devam ederken, okullardaki etkinliklere de katılım sağlıyor.

Fen ve Teknoloji Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Hikmet Projesi kapsamında konferans gerçekleştirildi.
Viyana Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşegül İlhan Mutlu’nun katılımıyla “Zor Zamanlarda Dinî Yaşam ve Kariyer” konusu ele alındı.
Konferansa Düzce İl Millî Eğitim Müdürü Gülşen Özer de katılarak öğrencilerle bir araya geldi. İl Müdürü Özer, programın hazırlanmasında emeği geçenlere ve katkı sunan tüm paydaşlara teşekkür etti.
Usta öğreticilere sertifika yenileme eğitimi
Öte yandan Düzce İl Millî Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursları usta öğreticilerinin sertifika yenileme eğitimi Namık Kemal İlkokulu’nda yapıldı.
29-30 Aralık 2025 tarihinde yapılan eğitime Düzce’mizde görev yapan bütün usta öğreticiler katıldı. İl Millî Eğitim Müdürü Gülşen Özer, Namık Kemal İlkokulu’nu ziyaret ederek gerekli incelemelerde bulundu ve kursiyerlere başarılar diledi.
Konuşmasında, trafiğin günümüzde her geçen gün öneminin arttığına dikkat çeken İl Müdürü Özer, bilinçli sürücülerin yetişmesi için bütün paydaşlara önemli görevler düştüğünü, elbirliği ile yeni yetişen neslin trafik kültürünü kazanmada daha üstün bir gayret sarf edileceğini belirtti. Kursiyerler de İl Millî Eğitim Müdürü Gülşen Özer’in kendilerini ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.




