‘GURUR VERİCİ BAŞARI’

Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencisi Oğuzhan Çevik, Üniversite Düzeyi Aşçılar Modern Türk Mutfağı Yarışması’nda altın madalya kazanarak, Düzce’yi gururlandırdı.

Gündem Yayın: 06 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 06.03.2024 13:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
1603 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 3. sınıf öğrencisi Oğuzhan Çevik, Üniversite Düzeyi Aşçılar Modern Türk Mutfağı Yarışması Ana Yemek kategorisinde, "Levrek Buğlama" adlı yemeği modern bir şekilde yorumlayarak Altın Madalya kazandı.

Gastronomi ve mutfak sanatları alanındaki bu başarının, Oğuzhan Çevik’in azmi, özverisi ve uzmanlığıyla birleşerek ortaya çıktığını belirten Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muammer Mesci, Oğuzhan Çevik'in bu önemli başarısının, sadece bireysel yeteneklerini değil, aynı zamanda Düzce Üniversitesi’ndeki eğitim kalitesini de yansıttığını sözlerine ekledi.

Prof. Dr. Muammer Mesci, “Bu gurur verici başarı vesilesiyle, Oğuzhan Çevik'i içtenlikle tebrik ediyor, gelecekteki kariyerinde de aynı başarı grafiğini sürdürmesini diliyoruz. Öğrencimizle gurur duyuyor, bu tür başarıların devamını bekliyoruz." şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.