GENÇ KIZ ÇATIYA ÇIKTI, KURTARMAK İSTEYENLERLE BİRLİKTE MAHSUR KALDI

Düzce'de alkolün etkisinde olduğu iddia edilen genç kız, 16 katlı binanın çatısına çıktı. Genç kızı kurtarmak için çatıya çıkan iki kişi ise kaygan zemin nedeniyle çatıda mahsur kaldı. Kurtarılan 3 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Asayiş Yayın: 15 Eylül 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 15.09.2025 16:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
94 okunma
Takip EtGoogle News

Gece saatlerinde Orhangazi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 16 katlı bir binanın çatısında yaşanan hareketli anlar, ekipleri alarma geçirdi. Edinilen bilgilere göre, üniversite eğitimi için Düzce'ye gelen M.Y. isimli genç kız, binanın 3. katındaki evinde iddiaya göre alkol aldıktan sonra çatıya çıktı. Genç kızın sesini duyan Muhammet B. ve Osman G. isimli iki vatandaş, çatıya çıkarak müdahale etti. Genç kızı bulunduğu yerden indirmeyi başaran ikili, kaygan zemin nedeniyle tekrar yukarı çıkamayınca itfaiyeden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucunda, çatıda mahsur kalan üç kişi güvenli şekilde kurtarıldı. Çeşitli yerlerinden yaralandığı belirlenen M.Y., Muhammet B. ve Osman G., ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

 Öte yandan, yaşanan kurtarma anları havadan dron ile anbean kaydedildi. Olayla ilgili polis ekiplerinin soruşturması sürüyor. (İHA)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.