EĞİTİMİN DÜZCE’SİNDEN YEŞEREN UMUTLAR

Düzce‘de Milli Eğitim Müdürlüğü ekipleri 2025 Yeşeren Umutlar Yılı çerçevesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Eğitim Yayın: 24 Eylül 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 24.09.2025 15:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
327 okunma
Takip EtGoogle News

Eğitimin Düzce'si-2025 Yeşeren Umutlar Yılı kapsamında başlatılan "Geleceğe Mesaj Defteri" projesi, öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin gönüllerinden kopan umut dolu cümleleri geleceğe taşınıyor. Okullarda dolaşan özel hatıra defterine öğrenciler renkli kalemler ile hayaller, resimler, şiirler ve gönüllerince çeşitli kompozisyonlar yazıyorlar. Defterin her bir sayfası ise geleceği umut olmak için defterin bulunduğu okulda ağaç dikimi ile sürdürülüyor.

"Her Çocuk Bir Fidan" anlayışıyla kök salan proje, yalnızca çevre bilincini güçlendirmekle kalmıyor; aynı zamanda yarınlara bırakılacak ortak bir hafıza, bir umut arşivi de oluşturuyor. (İHA)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.