DÜZCE’YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
Yalova'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik başlatılan operasyonda çıkan çatışmada, Akçakocalı polis memuru Turgut Külünk şehit düştü.

Türkiye şehitlerin acısıyla sarsıldı. Sabah saatlerinde, IŞİD Terör Örgütü üyelerinin saklandığı hücre evine polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Polis ekiplerinin ‘Teslim ol’ çağrılarına, ateş ile karşılık veren teröristlerin ilk açtığı ateşle 7 polisimiz yaralandı.
Yaralanan polisler, saldırı bölgesindeki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kentteki hastanelere kaldırıldı.
Acı haber hastaneden geldi
Çıkan çatışmada ağır yaralanan Akçakocalı polis memuru Turgut Külünk ile birlikte 3 polisimiz kaldırıldıkları hastanelerdeki doktorların ilk müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Şehit Külünk’ün, AK Parti İstanbul eski Milletvekili Metin Külünk ile Düzce Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi İbrahim Külünk’ün yeğeni olduğu öğrenildi.
Şehidimizin cenazesinin, bugün Akçakoca Sarıyayla Köyü’nde toprağa verileceği öğrenildi.
Öncü Medya Grubu ailesi olarak şehit polis memurlarımıza Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve yüce Türk milleti başta olmak üzere tüm eş, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

