DÜZCE’DE PİKNİK YAPILACAK ALANLARIN LİSTESİ YAYINLANDI

Düzce’de Orman Yasaklarında Piknik Yapabileceğiniz Orman Ve Tabiat Parkları Listesi açıklandı.

Gündem Yayın: 04 Temmuz 2025 - Cuma - Güncelleme: 04.07.2025 16:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 24 sn.
63 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce’de ormanlık alanlara giriş yasağı kararı kapsamına göre, piknik ve diğer rekreaktif faaliyetler için girişe izin verilen alanlar ise şu şekildedir;

Avlayan Köyü, Bıçkıyanı Köyü, Çilimli Millet Bahçesi, Gırgınçayırı, Gümüşova, Üçköprü, Tatlıdere, Kaledibi Çınar, Bakacak, Darıdere 1. Devlet Ormanı, Harmantepe, Saklıkent Şelalesi, Aydınpınar Şelalesi, Güzeldere Şelalesi, Korugöl, Samandere Şelalesi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.