DÜZCE'DE OTOMOBİL İLE TARIM ARACI ÇARPIŞTI

Düzce'nin Yığılca ilçesinde "pat pat" diye tabir edilen tarım aracı ile otomobilin çarpışması sonucu 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Asayiş Yayın: 18 Ağustos 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 18.08.2025 15:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 29 sn.
749 okunma
Takip EtGoogle News

Yığılca yolu Güneyaltı mevkisinde Semih Y. yönetimindeki 81 ABL 408 plakalı otomobil ile Ali A'nın kullandığı "pat pat" diye tabir edilen tarım aracı çarpıştı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada, sürücüler ile otomobilde bulunan Enes Y. yaralandı.

Ambulanslarla Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan yaralılardan Ali A'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. (AA)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.