DÜZCE BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERİN YANINDA

Düzce Belediyesi ve Düzce Ulaşım A.Ş., üniversite kampüsünde açtıkları stantta öğrencilere broşür, ikram ve ulaşım kartı hizmeti sağladı. Öğrenciler, şehir hakkında bilgi edinirken indirimli ulaşım kartlarını da kolaylıkla aldı.

Gündem Yayın: 26 Eylül 2025 - Cuma - Güncelleme: 26.09.2025 15:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
333 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre;

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Düzce Ulaşım A.Ş., Düzce Üniversitesi öğrencilerine yerinde hizmet vermek üzere Atatürk Kültür Merkezi’nde stant açtı.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, üniversite öğrencilerine Düzce’yi tanıtan bilgilendirici broşürler dağıtarak şehir hakkında bilgiler verdi. Ayrıca öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunarak sıcak bir karşılama gerçekleştirdi.

Düzce Ulaşım A.Ş. ise öğrencilerin kampüsten merkeze gitmelerine gerek kalmadan indirimli ulaşım kartı başvurularını aldı ve mevcut kartların vize işlemlerini gerçekleştirdi. Toplu taşıma araçlarından indirimli şekilde yararlanabilmek için gerekli işlemleri kolaylıkla yapma fırsatı bulan öğrencilere hem zaman hem de ulaşım açısından büyük kolaylık sağlandı.

Düzce Belediyesi ve Düzce Ulaşım A.Ş.’nin bu hizmeti, öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı. Öğrenciler, desteklerinden ötürü belediyeye teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.