DESTEĞİN KAPSAMI GENİŞLEDİ

Düzce Belediyesi Evlilik Okulu uygulaması, belediye meclis kararı kapsamında Aile ve Sosyal İşler Komisyonu’nun da kurulması ile sorumluluk alanını genişletti.

Gündem Yayın: 27 Aralık 2025 - Cumartesi - Güncelleme: 27.12.2025 11:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
67 okunma
Takip EtGoogle News

Aile Akademisi adı ile hizmetlerine devam eden uygulama, katılımcılarına evlilik ve aile birliğinin korunmasında etkili olan kavramları çok yönlü olarak aktardığı ilk eğitimini Düzce Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenledi.

 

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; Düzce Belediyesi, sosyal çalışmalara verdiği değer kapsamında önemli projelere imza atmayı sürdürüyor. Aile birliğini temelden sağlamlaştırmak üzere çalışmalar yapan Evlilik Okulu, Aile ve Sosyal İşler Komisyonu’nun da kurulmasının ardından ilgi alanını genişletti. Aile birliğinde etkili olan kavramlar üzerine toplumda farkındalık oluşturmak üzere hazırlanan proje artık “Aile Akademisi” adıyla çalışmalarına devam ediyor.

Düzce Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen eğitim çalışmasında Avukat Arabulucu Serkan Çodur, Vaiz Dr. Bayram Aktaş, Uzman Doktor Bilge Kasapoğlu, Aile ve Evlilik Programı Eğitimcisi Ayşe Güler, Uzman Psikolog Ersan Şimşek konuşmacı olarak yer aldı. Alanında uzman isimler konularına dair merak edilenleri anlatırken, katılımcıların aile bütünlüğü konusunda üstlenmeleri gereken sorumlulukları da hatırlatıldı. Programın sonunda kursa katılanlara belge takdimi yapılırken her ayın son Çarşamba günü saat 19:00’da Nikah Salonu’nda faaliyetlerin devam edeceği belirtildi. Aile Akademisi eğitimlerine katılmak isteyen vatandaşların ayrıntılı bilgi için; 0380 514 25 44 ya da 0380 523 88 33 numaralı telefonu arayabileceği aktarıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.