ÇUBUKÇU ÖNCÜLÜĞÜNDE DENEYİM KAZANDILAR
Akçakoca Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Ali Çubukçu, Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileriyle, deniz mahsulleri temalı özel bir çalışma gerçekleştirdi.

Akçakoca Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Ali Çubukçu, geleceğin aşçıları ile bir araya gelerek, gastronomi alanında uygulamalı deneyim kazanmalarına olanak sağladı.
Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ile gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte; deniz ürünlerinin doğru seçimi, profesyonel mutfak teknikleri, yerel gastronominin turizmle buluşması konularında, öğrenciler uygulamalı deneyim kazanma fırsatı buldu.
Akçakoca’nın deniz kültürünü ve gastronomi potansiyelini geleceğe taşıyacak genç yeteneklerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çubukçu, turizm, eğitim ve yerel değerlerin buluştuğu bu tür çalışmalarla sürdürülebilir turizme katkı sunmaya devam edileceğini bildirdi.


