ÇUBUKÇU ÖNCÜLÜĞÜNDE DENEYİM KAZANDILAR

Akçakoca Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Ali Çubukçu, Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileriyle, deniz mahsulleri temalı özel bir çalışma gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 26 Aralık 2025 - Cuma - Güncelleme: 26.12.2025 12:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
67 okunma
Takip EtGoogle News

 

Akçakoca Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Ali Çubukçu, geleceğin aşçıları ile bir araya gelerek, gastronomi alanında uygulamalı deneyim kazanmalarına olanak sağladı.

Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ile gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte; deniz ürünlerinin doğru seçimi, profesyonel mutfak teknikleri, yerel gastronominin turizmle buluşması konularında, öğrenciler uygulamalı deneyim kazanma fırsatı buldu.

Akçakoca’nın deniz kültürünü ve gastronomi potansiyelini geleceğe taşıyacak genç yeteneklerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çubukçu, turizm, eğitim ve yerel değerlerin buluştuğu bu tür çalışmalarla sürdürülebilir turizme katkı sunmaya devam edileceğini bildirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.