ALBAYRAK: 7/24 SAHADA OLACAĞIZ

Akçakoca Belediyesi’nde Başkan Fikret Albayrak başkanlığında Karla Mücadele ve Koordinasyon Toplantısı düzenlendi.

Gündem Yayın: 12 Ocak 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 12.01.2026 15:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
174 okunma
Takip EtGoogle News

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, yaklaşan kış koşulları öncesinde karla mücadele hazırlıklarının tamamlandığını açıkladı. Başkan Albayrak’ın bilgilendirmesine göre, belediye başkan yardımcıları ile zabıta, fen işleri, temizlik işleri, su ve altyapı ile itfaiye müdürlüklerinin katılımıyla Karla Mücadele ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda; kar yağışı ve buzlanmaya karşı alınacak tedbirler, ana arterler ile kritik noktalardaki planlamalar, ekip ve araç dağılımları ile acil durumlara müdahale süreçleri detaylı şekilde ele alındı. Yapılan planlamalarla ulaşımın aksamaması, altyapı hizmetlerinin kesintisiz sürdürülmesi ve vatandaşların günlük yaşamının olumsuz etkilenmemesi hedefleniyor.

Başkan Albayrak, özellikle hasta, yaşlı ve engelli vatandaşların ihtiyaçlarının öncelikli olacağını vurgulayarak, “Kış şartları ne olursa olsun Akçakoca’da hayatın güvenli ve düzenli şekilde devam etmesi için ekiplerimizle 7 gün 24 saat sahada olacağız.” ifadelerini kullandı.

Akçakoca Belediyesi, kış boyunca olası olumsuzluklara karşı tüm birimleriyle koordinasyon içinde çalışmalarını sürdürecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.