AK PARTİ, DÜZCE MANŞET GAZETESİ’NİN 19.YAŞINI KUTLADI

Düzce AK Parti Heyeti, Düzce Manşet Gazetesi’nin 19.yaşını yaptığı ziyaretle kutladı. Şengüloğlu, Düzce Manşet Gazetesi’ni tebrik ederek, “19 yaş genç bir yaş gibi görünebilir ama öyle değil. Burada çok samimi karşılandık. Herkese teşekkür ederim.

Siyaset Yayın: 25 Eylül 2025 - Perşembe - Güncelleme: 25.09.2025 15:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
647 okunma
Takip EtGoogle News

19.yaşına denk gelmemiz de büyük gurur.” dedi.

Çizgisinden ödün vermeden devam ettiği yayın hayatında 18 yılı geride bırakmanın gururunu yaşayan Düzce Manşet Gazetesi, AK Parti Heyeti’ni ağırladı. AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve il heyeti Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti.

Okurları ile buluştuğu ilk günden itibaren doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla Düzce halkına en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan Manşet Gazetesi için Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu da övgüyle bahsetti.

Şengüloğlu yaptığı ziyarette şu ifadeleri kullandı: “19. yaşını kutlayan Düzce Manşet Gazetesi’ni tebrik ediyorum. Çizgisini bozmadan ilerlediği bu yolda başarılar diliyorum. Nice senelerce daim olsun inşallah. 19 yaş genç bir yaş gibi görünebilir ama öyle değil. Burada çok samimi karşılandık. Herkese teşekkür ederim. 19.yaşına denk gelmemiz de büyük gurur. Yerel basını ben çok önemsiyorum. Ancak isim vermeden bazı yerel basında çıkan haberler sadece kişisel olarak bakıyorlar. Onlara da saygı duyuyorum. Şahsi itibarsızlaştırma haberleri haricinde herhangi bir yorumda bulunmuyorum. Bir arkadaşımız haber yapmıştı. Aradım ve teşekkür ettim, eksikliklerimizi söylediği için.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.