Düzce'nin tanınmış ailelerinden Bilir ailesinin en acı günü... Türkiye Yardımseverler Derneği Düzce Şubesi Başkanı Necmel Bilir'in eşi, iş insanı İbrahim Bilir'in babası Suavi Bilir vefat etti. Merhum Bilir bugün son yolculuğuna uğurlanacak.
Düzceli tanınmış iş insanı Suavi Bilir hayata gözlerini yumdu.
Bilsan Kaplama A.Ş.'nin kurucusu olan, Türkiye Yardımseverler Derneği Düzce Şubesi Başkanı Necmel Bilir'in eşi ve İbrahim Bilir'in babası Suavi Bilir'in vefatı yakınları ve sevenleri gibi Düzceliler'i de derinden üzdü.
Memleketine yatırım yaparak istihdam sağlayan sevilen iş insanı Suavi Bilir'in yaşama veda ettiği haberini alanlar, Bilir ailesine hem taziye ziyareti hem de telefonlarla başsağlığı dileklerini iletti.
Merhum Bilir'e son görev ise bugün (24 Ocak) gerçekleştirilecek. Bilir'in cenazesi bugün öğle namazına müteakip Merkez Büyük Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
Öncü Medya Ailesi olarak merhum Suavi Bilir'e Allah'tab rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.