Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Gölyaka Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Bakan Özlü’ye AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Gölyaka Kaymakamı Adem Keleş, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Makamlarımızın kapısı size her zaman açık
İftarın ardından yaptığı konuşmada AK Partinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek dileğinin Türkiye’yi geleceğe taşımak olduğunu söyleyen Özlü, önlerine konulan bariyerlere rağmen Türkiye’nin büyüyüp kalkınacağını ifade etti.Çok yönlü projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Özlü,Düzce milletvekilleriyle birlikte Düzceliler için çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu:
“Sizlerin oylarıyla seçilen Düzceli milletvekili arkadaşlarımız ile sizler için savaşıyoruz. Onlar sizlerin sorunlarınızın takipçisi. Bende maksimum katkıyı sunabilmek adına çalışmaya devam ediyorum. Nerede olursak olalım aklımız, kalbimiz sizinle. Makamlarımızın kapısı size her zaman açıktır.”
Çabamız Türkiye’yi büyütmek
Türkiye’nin zor bir coğrafyada yaşadığını dile getiren Özlü, “Biz yeter ki birlikte olalım. Bizim çabamız Türkiye’yi büyütmek” diyerek sözlerini şu şekilde tamamladı:
“Tek dileğim huzur ve kardeşliğimiz daim olsun. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Yaşamanın ve geleceğe yürümenin bedeli hep ağır olmuştur. Önemli olan büyük olmak değil büyük olmayı sürdürebilmek. Bu topraklar bize Atalarımızdan anamızın ak sütü gibi helaldir çünkü bu topraklar için hepimiz çok ağır bedeller ödedik. Hepimiz umudun coğrafyası olduk. Nicelerin yarasını sardık. Bu güzel ülkenin her bir metrekaresinde tuğla koyan, harç taşıyan vatandaşlarımızın duası vardır. Bugün de hepimizin bildiği üzere çok bileşenli bir coğrafyada olduğumuzu biliyoruz. Terör örgütleriyle çetin bir mücadelenin içindeyiz. Bunlar terör örgütleri aynı şeytani planların ortasında birleşiyor. Biz yeter ki birlikte olalım. Bizim çabamız Türkiye’yi büyütmek bunu yaparken de bilimi sanayiyi büyümenin merkezine koyuyoruz.” ifadelerinde bulundu.Özlü, Gölyaka Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Bekir Akbulut’tan çalışmalar hakkında bilgi almayı ihmal etmedi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...