Bu yıl 6'ncısı düzenlenen "Düzce Otları Bereket Festivali"ni ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, “Güzel memleketimizin güzel toprakları bereket saçıyor. Stantlar renkli, hemşehrilerim keyifli.” dedi.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, bu yıl 6'ncısı düzenlenen "Düzce Otları Bereket Festivali"ni gezdi.
Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından organize edilen festival kapsamında Anıtpark Meydanı'nda kurulan stantları gezen Keşir, kentte yetişen otlardan yemekler yapan kadınlarla sohbet etti, birlikte yemek yaptı.
Festival kapsamındaki etkinliklere katılan Keşir, "Güzel memleketimizin güzel toprakları bereket saçıyor. Stantlar renkli, hemşehrilerim keyifli. Her yaşa, her damağa, her keseye uygun yöresel lezzetler meraklılarını bekliyor." dedi.
Anıtpark ile Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen ve pazar günü son bulan festivalde, mehter dinletisi, halk oyunları gösterisi, belediye bandosu konseri, stantlarda yenilebilir Düzce otlarının tanıtımı ve Düzce mutfağı yemek yarışması yapıldı. Orman İşletme Müdürlüğü’nün tüm katılımcılara fidan dağıttığı etkinliğe, tanınmış şarkıcı ve grupların konserleri renk kattı. (Manşet Haber/AA)