islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet

DÜZCE’DE FINDIK FİYATI 100 TL’YE YAKLAŞTI

Düzce’de, fındık fiyatları yeniden yükselişe geçti. Düzce Ticaret Borsası’nda, tombul kabuklu fındığın kilogramı 95 lira 16 kuruştan işlem gördü.

Gündem Yayın: 23 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.11.2023 17:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
443 okunma
Takip EtGoogle News

Karadeniz Bölgesi’nin en önemli gelir kaynaklarının başında gelen, Türkiye’nin stratejik ürünü fındık fiyatları yaşanan düşüşün ardından, yeniden yükseliş trendine girdi.

Ağustos ayında 70 TL bandında işlem gören fındık fiyatları, hasat döneminin sona ermesinin ardından yükselişe geçerken, ekim ayında ise fiyatlarda sert düşüş yaşanmıştı.

Türkiye’nin ihracat şampiyonu olan fındık fiyatlarının yeniden yükselmesi, ürününü satmayan üreticileri memnun ederken, Düzce Ticaret Borsası’nda kabuklu tombul fındığın 1 kilogramı 95 lira 16 kuruştan işlem görüyor.

Fındık fiyatlarındaki bu artışın devam etmesi beklenirken, Düzce’den Avrupa ve Asya ülkelerine rekor düzeyde ihracat yapıldığı öğrenildi.

HABER: Savaş ARI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.