hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

ÜNLÜ YAZAR DÜZCELİLER İLE BULUŞTU

Düzce Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Ramazan etkinlikleri vatandaşlardan büyük ilgi görmeye devam ediyor. Cedidiye Camii önünde kurulan Ramazan etkinlik çadırında son olarak ünlü Yazar Hatice Kübra Tongar Düzceliler ile buluştu.

Gündem Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 17:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
101 okunma
Takip EtGoogle News

Bu yıl Ramazan ayının manevi huzuru Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ev sahipliğinde Cedidiye Meydanı’nda kurulan etkinlik çadırında yaşanıyor. Ramazan ayının ilk gününden itibaren vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikler kapsamında sosyal medyada sıkı takip edilen ve aile yaşantıları, çocuk yetiştirme konularında “Bağırmayan Anneler” temasını hayatımıza sokan Yazar Hatice Kübra Tongar Düzce’ye geldi. Program öncesinde vatandaşlara hitap eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, çadırı dolduran vatandaşlara hitaben alanında en uzman isimleri Düzce’ye davet ettiklerini belirtti ve Ramazan ayı boyunca organizasyonların devam edeceğini ifade ederek teşekkür etti.

“Bu hizmetler daim olsun”

Etkinlik çadırındaki yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatice Kübra Tongar ise söyleşisinde Ramazan ayı faziletleri, ailecek yapılacak ibadetler ve aile içi yaşam ile çocuklarla iletişim konularından bahsetti. Düzce programını kendi sosyal medya hesaplarından da paylaşan Tongar yaptığı açıklamada, “Düzce Belediyesi’ne, başkanımıza bu güzel organizasyonu düzenledikleri için teşekkür ederim. Dışarıdan bakan bir göz olarak söylemeliyim ki; kültürel faaliyetler çok kıymetli. Bu hizmetler daim olsun diye dua ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Teravih sonrası yapılan söyleşide Düzce’yi ve Düzceliler’i çok sevdiğini söyleyen Tongar, yeniden görüşme temennilerini ileterek programı tamamladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.