islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet

‘5 YILDIR BENİMSEDİĞİMİZ ANLAYIŞ: AZ LAF, ÇOK İŞ’

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Dr. Faruk Özlü, beraberinde AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve parti teşkilatı ile Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyetlerini sürdüren esnafları işyerlerinde ziyaret etti.

Gündem Yayın: 06 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 06.03.2024 16:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
206 okunma
Takip EtGoogle News

Burada 31 Mart Yerel Seçimleri için destek isteyen Başkan Özlü, “Düzce’miz için hazırladığımız 100 projeyi anlatıyoruz, kitapçığımızı takdim ediyoruz. Aslında burada ne yaptığımızı, ne yapacağımızı ve nelere planladığımızı görecekler. Bu kitapta fotoğraf ve proje adı yazıyor. Bu ne demektir? Bizim 5 yıldır benimsediğimiz anlayış ve kararlılıktır; az laf, çok iş!” dedi.

 

 

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Dr. Faruk Özlü, saha çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Düzce’de ziyaret etmedik dükkan, sıkılmadık el bırakmayan Başkan Özlü, Atatürk Bulvarı’ndaki dükkanlarda esnafların konuğu oldu. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve teşkilat üyelerinin da eşlik ettiği ziyaretlerde hem esnaflar hem de vatandaşlarla sohbet eden Başkan Özlü, “Benden, Düzce Belediyesi’nden bir isteğiniz var mı?” sorusunu yönelterek, vatandaşların öneri ve taleplerini aldı.

Düzce için 100 projeyi anlattı

Esnafları işyerlerinde ziyaret eden Başkan Özlü, 5 yıllık belediye başkanlığı sürecinde yapılanları anlatırken, yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri’ne yönelik destek talebini yineledi. Düzce’nin gelişme ivmesini korumak ve ilerletmek için Cumhuriyet’imizin 100. Yılı dolayısıyla hazırlanan “Düzce İçin 100 Proje” kitapçığını hemşehrileri ile paylaşan Başkan Özlü, “Geçirdiğimiz 5 yılda Düzce’mizin her noktasında başlattığımız yenileme, inşa etme çalışmalarımızı aynen devam ettirmek üzere hazırız. Sizin de desteğiniz ile yürüteceğimiz bu çalışma ikliminde Düzce için güzel işler yapacak herkesle iş birliği halinde çalışacağız. Esnafımız bizim can damarlarımızdan biridir. Kendilerine değerli vekilimiz Ayşe Hanım’ın da eşliğindeki ziyaretlerimizde Düzce’miz için hazırladığımız 100 projeyi anlatıyoruz, kitapçığımızı takdim ediyoruz. Aslında burada ne yaptığımızı, ne yapacağımızı ve nelere planladığımızı görecekler. Bu kitapta fotoğraf ve proje adı yazıyor. Bu ne demektir? Bizim 5 yıldır benimsediğimiz anlayış ve kararlılıktır; az laf, çok iş!” şeklinde açıklama yaptı.

“Bizim tek ve birinci mevzumuz Düzce’dir

Ziyaret ettiği esnaflardan büyük ilgi ve sevgi gören Başkan Özlü, “Değerli hemşehrilerimizin bize gösterdiği bu güler yüz, fikirlerini açık yüreklilikle bizimle paylaşmaları kendilerinde oluşturduğumuz intibanın ne kadar iyi olduğunu gösterir. Düzceli kardeşlerimiz memnun ise biz mutlu oluruz. Hakkımızda hayırla konuşurlarsa biz huzurlu oluruz. Bizim tek ve birinci mevzumuz Düzce’dir. Laf üretenlerden, dedikodu yapanlardan, iftira atanlardan olmadık. Hiçbir zaman da olmayız. İnşallah 31 Mart’taki seçimlerde şehrini düşünen, çalışanın yanında olan vatandaşlarımızın teveccühü ile aynı tempoda çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.