islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet uwell turkce altyazili porno

ULUSAL STAJ PROGRAMI HAKKINDA MERAK EDİLENLER PAYLAŞILDI

Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “Ulusal Staj Programı Hakkında Merak Edilenler” başlıklı konferans, Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 01 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 01.03.2024 13:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
213 okunma
Takip EtGoogle News

Gençlerin fırsat eşitliği çerçevesinde ve liyakat esaslarına uygun olarak kamu kurumları ve özel sektör kuruluşlarınca sunulan staj olanaklarından faydalanmasını sağlamak adına Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından Ulusal Staj Programı (USP) başlatılmıştı. Program aracılığıyla gençlerin istihdam edilebilirliklerinin artırılması, kariyer olanaklarına erişimde fırsat eşitliğinin desteklenmesi, staj imkânının zorunlu staj gerektiren teknik bölümlerle sınırlı kalmayıp tüm bölümlere yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Bu kapsamda Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Senem Çolak Yazıcı, hem yüz yüze hem de online olarak yaptığı sunumda, öğrencilere Ulusal Staj Programı hakkında bilgiler verdi. Bu programdan kimlerin faydalanabildiğini ve şartların neler olduğunu dillendiren Yazıcı, öğrencilerin katılmış olduğu faaliyetleri belgelendirerek Kariyer Kapısı üzerinden sisteme yüklediğini belirtti. Bu belgeler üzerinden puanlama yapılarak öğrencilerin firmalardan staj imkânı elde ettiğini ifade eden Dr. Öğr. Üyesi Senem Çolak Yazıcı, son başvuru tarihinin 10 Mart olduğunu da vurgulayarak sözlerini sonlandırdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.