hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

CAYMAZ: HALKIMIZ ‘DEĞİŞİM’ DİYOR

Önümüzdeki 31 Mart yerel seçimleri adaylık sürecinde seçim çalışmalarına devam eden DEVA, Demokrat ve Gelecek Partileri ortak Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, esnaf ziyareti düzenledi.

Gündem Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 16:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
296 okunma
Takip EtGoogle News

Demokrat ve Gelecek Partileri ortak Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, esnaf ziyareti düzenledi. Ziyaretleri esnasında Öncü Haber mikrofonuna konuşan Caymaz, seçim çalışmalarında halkın büyük teveccühü ile karşılaştığını ifade ederek, “Halkımız Düzce’de değişim istiyor.” dedi.

 

 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Düzce’de de 31 Mart Yerel Seçimleri’ne yönelik siyasi partilerin çalışmaları devam ediyor. Bu süreçte DEVA, Demokrat ve Gelecek Partisi’nin ortak aday gösterdiği Murat Caymaz, partililer ile birlikte kent merkezinde esnafları ziyaret etti.

“Düzce halkı değişim istiyor”

Ziyaret sırasında haber ekibimize değerlendirmelerde bulunan Caymaz, Düzce’de halkın değişimden yana olduğunu savunarak, “Teşkilatımız ile birlikte saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. İstanbul Caddesi’nde esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Kurduğumuz temaslarda net olarak gördüğümüz şey vatandaşlarımız değişim istiyor.” diye konuştu.  

“Halkın yoğun teveccühü ile karşılaşıyoruz”

Seçim çalışmalarında halkın kendisine yoğun teveccüh gösterdiğini kaydeden Caymaz, “Bizde bu noktada alternatif olduğumuzu belirttik. DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ortak adayı olarak sahadayız. Sağ olsun vatandaşlarımız bize teveccüh gösteriyorlar. Biz bu iş için doğru aday olduğumuzu düşünüyoruz.  Düzce genelinde vatandaşlarımız değişiklik görmek istediklerini söylüyorlar. Genç arkadaşlarımıza ilk defa oy kullanacak arkadaşlarımızla da konuştuk.” açıklamalarında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.