hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

DÜZCE’NİN TOGG’U İLÇELERDE İLGİYLE KARŞILANDI

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası envanterinde bulunan Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG T10X akıllı cihazı, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’ın talimatıyla ilçe ve belde belediyelerinde sergilenmeye başladı.

Gündem Yayın: 15 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.01.2024 14:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
292 okunma
Takip EtGoogle News

Gölyaka, Çilimli ve Beyköy’de Düzce TSO’nun TOGG’u büyük ilgiyle karşılandı.

Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “TOGG Akıllı Cihazımızı envanterimize dahil ettiğimiz anda Düzce’de Düzce Belediyesi önünde vatandaşlarımızın yakından görebilmeleri için sergilemiştik. Şimdi de ilçe ve belde belediyelerimizdeki vatandaşlarımızın merakını gidermek amacıyla ilçelerimize yolladık. Burada vatandaşlarımızın göstermiş oldukları ilgi ve alaka çok önemli. TOGG Akıllı Cihazımızın ilçe ve belde belediyelerinde sergilenmesine vesile olan Belediye Başkanlarımıza ve araca ilgilerinden dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.