islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet uwell turkce altyazili porno

CHP AKÇAKOCA’DA ÖNSEÇİME GİDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nin tarafından, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine ilişkin süreçte aday belirlemede kritik rol oynayacak olan önseçimlerin yapılacağı il ve ilçeler belirlendi.

Gündem Yayın: 23 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 23.12.2023 15:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
639 okunma
Takip EtGoogle News

Buna göre, 2 aday adayının bulunduğu Akçakoca ilçesinde, CHP önseçime gidecek. Ayrıca, CHP’nin Düzce merkezde sürpriz bir aday çıkartacağı, parti kulislerinde konuşulan en sık konuların başında geliyor.

Türkiye adım adım 31 Mart 2024 yerel seçimlerine giderken, ana muhalefet partisi CHP Türkiye genelinde doğru adaylarla yola çıkmak için ince eleyip sıkı dokuyor. Partinin güçlü olduğu bölgelerde aday adaylığı bolluğu yaşanırken, CHP Genel Merkezi de aday belirlemede kritik rol oynayacak olan önseçim kararı aldı.

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, aday belirleme çalışmaları çerçevesinde birçok seçim bölgesinde ön seçim yapılacağını açıkladı. Açıklanan ilçeler arasında CHP’li Akçakoca eski Belediye Başkanı Fikret Albayrak ve tarih öğretmeni Mustafa Yıldız’ın CHP Akçakoca Belediye Başkan aday adayı olduğu  Akçakoca ilçesi de bulunuyor.

Önümüzdeki günlerde yapılması beklenen önseçimlerde sandıktan çıkacak sonuçlar, CHP Genel Merkezine götürülerek, burada 2 isim arasında değerlendirme yapılacak.

Düzce’de sürpriz aday çıkacak!

Öte yandan Düzce’de CHP’nin yerel seçimlerde güçlü bir adayla gitmek için çalışma yaptığı partinin kulislerinde konuşuluyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.