hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

ZEHİR SATICISI TUTUKLANDI

Düzce’de emniyetin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 sokak satıcısından biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Asayiş Yayın: 27 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.11.2023 17:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
268 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Bürosu ekipleri tarafından, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu satıcılarına bir darbe daha vuruldu. Düzce şehir merkezinde uyuşturucu madde satışı yapan Ü.H. ile Y.D.’yi teknik ve fiziki takibe alan narkotik ekipleri, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla düzenledikleri operasyon ile 2 şüpheliyi yakaladı.

Şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 1 parça halinde 1.35 gram sentetik kannabinoid (Bonzai), 1 parça halinde 3.6 gram sentetik kannabinoid ve 1 parça halinde 1.4 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ü.H ve Y.D işlemleri için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Bürosu’na götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardında Düzce Adliyesi’ne sevk edilen Ü.H. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Çilimli T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderilirken, Y.D ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.  

HABER: Savaş ARI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.