hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

HEKİMLİĞE İLK ADIMLARINI ATTILAR

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nda Tıp Fakültesi’ne yerleşen öğrenciler için düzenlenen “Beyaz Önlük Giydirme Töreni” Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 16 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.11.2023 14:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
407 okunma
Takip EtGoogle News

Programa; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. Ali Öztürk, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Torun, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammet Ali Kayıkçı ile Düzce Üniversitesi öğretim üyeleri, Tıp Fakültesi öğrencileri ve aileleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Torun, bu özel günde Tıp Fakültesi’ni kazanan öğrencileri ve ailelerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Tıp alanının insan sağlığına hizmet etmenin en değerli yollarından biri olduğunu belirten Prof. Dr. Serkan Torun, hekimlik mesleğinin bir yaşam tarzı olduğunu da sözlerine ekledi. Hekimliğin sadece bir meslek olmadığını ve insanlığa da katkı sağladığının altını çizen Prof. Dr. Serkan Torun, beyaz önlüğün bir sembol olduğu kadar büyük bir sorumluluk olduğuna dikkat çekerek, Tıp öğrencilerinin etik kurallara ve insana saygıyı göz önünde bulunduracaklarına inandığını dile getirdi.

Programda konuşan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, gurur verici bir günde bir arada olduklarını belirterek önlük giymenin bu kutsal mesleğe adım atmanın önemli bir başlangıcı olduğunu söyledi. Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin tercih edilen ve TUS’ta başarılı olan bir Fakülte olduğunu dile getiren Rektör Sözbir, nitelikli hekimler yetiştirdiklerini vurguladı.  Tıp Fakültesi öğrencilerinin iyi insan olmalarını ve ülkemize sahip çıkmalarını da temenni eden Prof. Dr. Nedim Sözbir, programın hayırlı olmasını dileyerek sözlerini sonlandırdı.

Açılış konuşmalarının ardından Beyaz Önlük Giydirme Töreni’ne geçildi. Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. Ali Öztürk, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Torun, Tıp Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammet Ali Kayıkçı ile Düzce Üniversitesi öğretim üyelerinin ellerinden beyaz önlüklerini giyen Tıp Fakültesi öğrencileri, hekimlik mesleğine ilk adım atmanın heyecan ve mutluluğunu aileleriyle paylaştı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.