hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

ÖZLÜ:BENİM TEK ARZUM HAYIRLA ANILMAKTIR

‘Mahalle Sözleşmeleri’ kapsamında hizmetleri yerinde görmek için mahalle ziyaretlerine devam eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, halkın sıkıntı ve taleplerini vatandaşın ayağına giderek dinliyor.

Gündem Yayın: 04 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 04.10.2023 15:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
271 okunma
Takip EtGoogle News

 Son olarak Çamköy ve Beyciler mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Özlü, burada yaptığı samimi konuşmada, “Benim tek arzum, bu işler bittiğinde hayırla anılmaktır. Size şunu söylemeliyim ki; benim için Düzce Belediye Başkanlığı bir görev değildir, benim için bu görev hayatımın en büyük sosyal sorumluluk projesidir.” ifadelerini kullandı.

Düzce’de 31 Mart 2024’te yapılması planlanan yerel seçimler için partilerde hazırlıklar devam ederken, yakın zamanda mahallelere yönelik ziyaret maratonları başlayacak.

Sadece seçim sürecinde değil göreve başladığı günden bu yana sık sık mahallelere yönelik ziyaretler gerçekleştiren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, mahalle sakinleri ile Düzce Belediyesi arasında imzalanan Mahalle Sözleşmeleri kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceliyor. Başkan Özlü, beraberindeki başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin katılımı ile bu kez Orhangazi, Çamköy ve Beyciler mahallerinin konuğu oldu.

“ÇOĞU İŞTEN KAÇAR AMA BEN CESARET ETTİM VE BURADAYIM”

Ziyaretlere ilişkin Düzce Belediyesi’nden yapılan bilgilendirmede, Özlü’nün konuşmalarına yer verildi. İlk durağı olan Orhangazi Mahallesi’nde göreve geldiği dönemden bu yana yapılan çalışmalardan bahsettiği aktarılan Başkan Özlü’nün yönetimlerin geçici, asıl olanın vatandaşlar olduğunu belirttiği kaydedildi. Özlü’nün şöyle konuştuğu bildirildi: “4 yıldır Düzce’ye hizmet ediyoruz, bunun 2 yılı zaten Pandemi’ye gitti, evlere kapandık. Bu süreci de boş geçirmedik 3,5 milyon maske üretip ücretsiz dağıttık. Bu mahalle ziyaretlerinde sizlerin taleplerini dinliyor ve çözüm üretiyoruz. Ayağınıza geldik. Ben zaman zaman bizzat burada, mahallede yerinde görerek talepleri karşılama taraftarıyım. Bizim görevimiz, sizleri mutlu etmektir, siz mutluysanız biz başarılıyız. Daha önce talep ettiğiniz her şey bizde kayıt altında bu akşam bunları da konuşacağız. Ben şuna inanıyorum; hizmet edenle hizmeti alanlar yüzleşmek durumundadır. Çoğu bu işten kaçar ama ben cesaret ettim ve buradayım. Biz dönem olarak bu görevleri üstleniriz ama asıl olan sizlersiniz, kalıcı olan sizlersiniz.”

“YANLIŞ BİLGİLER İLE YANLIŞ KANAATLER EDİNMEYELİM”

Daha sonra Çamköy ve Beyciler mahallelerinde hemşehrileri ile buluştuğu aktarılan Başkan Özlü’nün şu ifadelerine yer verildi: “Biz bu şehirde bir iş yaparken konu ne olursa olsun, 50 yıllık geleceği baz alarak hazırlık yaptık. Son 4 yılda 312 bin ton asfalt döktük. Neredeyse her cadde ve sokakta asfalt döktük. Ama sizin mahallenizdeki bir çukuru atlamış olabiliriz. Bu akşam bu işler için buradayız. Size özel, sizin isteklerinizi yapmak için buradayız. Bu toplantılar siyasi felsefesi olmayan tamamen insani toplantılardır. Kızıyorsanız da söyleyin, anlatayım. Yanlış bilgiler ile yanlış kanaatler edinmeyelim. Benim tek arzum, bu işler bittiğinde hayırla anılmaktır. Size şunu söylemeliyim ki; benim için Düzce Belediye Başkanlığı bir görev değildir, benim için bu görev hayatımın en büyük sosyal sorumluluk projesidir. Benim için; Düzce Belediye Başkanlığı doğduğum büyüdüğüm şehre yıllar sonra gelip hizmet etmektir.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.