islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet uwell turkce altyazili porno

YILDIZ: BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü'nde 2010 yılından bu yana emekli olan personel için vefa gecesi düzenlendi. İşletme müdürlüğü kampüs bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine çalışan ve emekli olan personel ile aileleri katıldı.

Gündem Yayın: 03 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.04.2024 13:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
94 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü tarafından emekli olan personele müdürlüğün kampüs bahçesinde vefa gecesi düzenlendi. İftar organizasyonu olarak gerçekleştirilen etkinlik kaynaşmaya vesile oldu.

İftar sonrası bir konuşma yapan İşletme Müdürü Murat Yıldız emekli olan ve bu geceye iştirak eden tüm personele katılımlarından dolayı teşekkür etti. Bu gecenin bir veda gecesi değil bir vefa gecesi olduğunu belirterek, “Geçmişi yad ederek çalışanlarımızın ve emeklilerimizin birbirleriyle iletişimlerinin devam etmesine vesile olmak ve büyük bir aile olduğumuzu unutturmamak adına bu geceyi düzenledik. Bu geceye iştirak eden ve bayrağı geriden gelen personele devrederek hizmetlerimizin kesintisiz bir şekilde devam etmesine imkân veren emekli personelimize bu anlamlı gecede ev sahipliği yapmaktan onur duyuyoruz. İşletme müdürlüğümüzde geçmişte yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Sizlere her daim kapılarımız açık.” dedi.

İşletme Müdürlüğü’nce hazırlanan plaketlerin emekli olan personele takdim edilmesinden sonra program sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.