hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

MİNİKLER BİLİNÇLENDİRİLİYOR

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü Ambulans Servisi Başhekimliği tarafından anaokullarında eğitim gören minik öğrencilere yönelik başlatılan 112 Acil Sağlık Hizmetleri ve ambulans tanıtımı devam ediyor.

Gündem Yayın: 01 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 01.11.2023 17:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
318 okunma
Takip EtGoogle News

Bir süre önce Düzce İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Ambulans Servisi Başhekimliği tarafından başlatılan 112 acil sağlık hizmetleri ve ambulans tanıtımları kapsamında Mevlüde Çıtlak Anaokulu’nda eğitim gören minik öğrencilere, 112 acil sağlık hizmetleri ve ambulans tanıtımı yapıldı.

Etkinlik kapsamında; okul bahçesine getirilen acil yardım ambulansını inceleyen minik öğrencilere, acil bir durumla karşılaştıklarında nasıl ambulans çağırmaları gerektiği, hangi durumlarda 112’nin aranacağı, hattın gereksiz meşgul edilmemesi gerektiği, ambulansın çalışma sistemi ve trafikte ambulansın geçiş üstünlüğüne özen gösterilmesi konularında bilgiler verildi.

Öğrenciler, sağlık hizmetleri ve 112 Acil Servis Ambulansı ile ilgili merak ettikleri konular hakkında da ekiplerden bilgi aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.