hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

İSRAİL’İ PROTESTO ETTİLER

Sivil katliamının durdurulması yönünde dünyadan yükselen çağrılara rağmen İsrail güçleri, ayrım yapmadan Gazze'yi bombalamaya devam ediyor. Yürek dayanmayan saldırıları nedeniyle Düzce’den İsrail’e lanet yağdırılıyor.

Gündem Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 13:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
313 okunma
Takip EtGoogle News

Yürek dayanmayan saldırıları nedeniyle Düzce’den İsrail’e lanet yağdırılıyor. Düzce Üniversitesi öğrencileri de İsrail saldırılarını protesto etti.

Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öncülüğünde, öğrenci topluluklarından İnsan Hakları ve Hürriyetleri, Yeniler, Ahlak ve Maneviyat, TÜGVA, İlahiyat Farkındalık ve Milli Gençlik Topluluğu İsrail’in Filistin’deki saldırılarını kınamak ve toplumsal bilinç uyandırmak için Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesi’nde protesto yürüyüşü gerçekleştirdi.

Düzce Üniversitesi öğrencileri son günlerde Gazze’de yaşanan saldırıları kınayarak, yaptıkları dua ile yüce Allah’tan yardım, zafer ve kurtuluş diledi.

Özlü: Bir an önce zulüm sona ermeli

Protesto yürüyüşüne Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ve protokol üyeleri de katıldı. Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, dünyanın gözü önünde insanların katledildiğine işaret ederek bu saldırılara yüksek sesle karşı çıkan tek ülkenin Türkiye olduğuna dikkat çekti. Düzce Üniversitesi öğrencilerini hassasiyetleri için tebrik eden Başkan Özlü, bir an önce zulmün sona ermesi temennisinde bulundu.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ise saldırıları kınayarak şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek bir an önce bu saldırıların durması dileklerini iletti.

İsrail'in Gazze'ye saldırılarında son durum

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı İsrail'e "Aksa Tufanı" adıyla kapsamlı saldırı başlattı.

İsrail ordusu da onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi'ne saldırıya başladı.

Gazze'den düzenlenen saldırılarda 308'i asker bin 400 İsrailli’nin öldüğü, 5 bin 132 İsrailli’nin yaralandığı aktarıldı.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in Gazze'ye saldırılarında 2 bin 55'i çocuk, 1119'u kadın olmak üzere 5 bin 87 kişinin öldüğünü, 15 bin 273 kişinin yaralandığını duyurdu.

İşgal altındaki Batı Şeria'da İsrail güçlerinin ve Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında 90'ın üzerinde Filistinlinin öldüğü belirtildi.

Çatışmalarda 20'si Filistinli, 3’ü İsrailli ve biri Lübnanlı olmak üzere 24 gazeteci yaşamını yitirdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.