hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

AKÇAKOCA’DAKİ BAĞLANTI YOLU TEHLİKE SAÇIYOR

Akçakoca’nın Deredibi Köyü’nde bulunan, eskiden Akçakoca Düzce bağlantısını sağlayan, halihazırda da Turistik amaçlı Akçakoca’ya gelenlerin, bölgenin doğal güzelliklerini görmek için kullandıkları bağlantı yolu, adeta tehlike saçıyor.

Gündem Yayın: 16 Eylül 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 16.09.2023 17:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
327 okunma
Takip EtGoogle News

Eski Vali Cevdet Atay’dan yapımı için söz almalarına rağmen bir çalışma yürütülmediğini ifade eden köy sakinleri, şikayetlerini Öncü Haber Mikrofonu aracılığıyla dile getirdi.Akçakoca – Düzce Anayoluna alternatif olarak kullanılan bağlantı yolunda meydana gelen çökmeler ve yıpranmalar, köy sakinleri ve civarda yaşayan vatandaşların can güvenliğini tehlikeye atıyor.

İki aracın yan yana geçmekte zorlandığı yola ilişkin köy muhtarı Hamdi Sağlam, Öncü Haber mikrofonuna, “2021 Nisan Ayında bize bir asfalt sözü verildi. Burası Akçakoca-Düzce arasında tali yol. Giden valimiz, Genel Sekreterimiz Hayri Bey buraya asfalt yapılacağının sözünü verdiler ama bize verilen söz tutulmadı. Şu an bu yol tamamen bitik durumda ama kimse bu yola et atmıyor.” İfadelerini kullandı.

“Yüksek makamlardan birisi buralı olsa bu sorun çözülürdü”

 

Köy sakinlerinin de mağduriyet yaşadığını ifade eden başka bir köy sakini: “buralarda oturan siyasetin üst kademesinden biri olsaydı, bize sormadan hemen yaparlardı bu yolu. Ama bizim yüksek makamlarda tanıdığımız olmadığı için böyle sahipsiz bırakılıyoruz. İşin doğrusu bu…” diyerek, mağduriyeti gözler önüne serdi.

 

“Seçimden önce gelip söz veriyorlar, seçimden sonra kimse uğramıyor”

Her şeçim döneminde siyasetçilerin oy için gelip bir takım sözler verdiğini, seçimden sonra da kimsenin uğramadığını dile getiren köy sakini İsmail Demirel ise: “seçimden önce buraya geldiler yolun durumunu gördüler. Sözler verildi. Ama yapılmadı.

Yıllardır her seçim döneminde aynısı oluyor, söz veriliyor tutulmuyor. Biz verilen sözlerin yerine getirilmesini, mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

Yolun onarıldıktan sonra Akçakoca turizmine de ciddi katkılar sağlayacağını ifade eden köy sakinleri, verilen sözlerin bir an önce tutularak bu yolun güvenli bir şekilde kullanıma uygun hale getirilmesini talep ediyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.