islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet

AYDINPINAR CADDESİ’NDE KORKUNÇ KAZA:1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Aydınpınar Caddesi üzerinden Merkez istikametine seyir halinde olan otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyekini kaybetmesi sonucu karşı şeritten gelen elektrikli bisiklete çarptı.

Asayiş Yayın: 28 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 28.08.2023 17:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
472 okunma
Takip EtGoogle News

Aydınpınar Caddesi üzerinden Merkez istikametine seyir halinde olan otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyekini kaybetmesi sonucu karşı şeritten gelen elektrikli bisiklete çarptı. Otomobil, bölgede bulunan marketin duvarına çarparak durabilirken, bisiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Korkunç kaza Aydınpınar Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, merkez istikametine seyir halinde olan plakası belirlenemeyen otomobil direksiyon hakimiyekini kaybederek karşı yönden gelen 50’li yaşlardaki Zafer Akın idaresindeki elektrikli bisiklete çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle havaya savrulan bisiklet sürücüsü Zafer Akın yere düşerek ağır yaralandı.

Aynı kazada kaldırımda yürüyen Melih Y. İsimli bir vatandaşı da yaralayan otomobil, cadde üzerinde bulunan market duvarına çarparak durabildi.

Bölgede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen kazada yaralanan Melih Y.’nin durumunun iyi olduğu kaydedilirken, Zafer Akın, kaldırıldığı Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.